LIFE STYLE

LIFE STYLE

Κατερίνα Γκαγκάκη: Η τηλεόραση φέτος ήταν ένα μπάχαλο

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τη συνεργασία που ενδέχεται να κάνει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Ιωάννα Μαλέσκου, στο ριάλιτι που ετοιμάζουν.

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Γκαγκάκη χαρακτήρισε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ως έναν «αχταρμά». Πιο συγκεκριμένα, είπε στο  «MEGA Καλημέρα» ότι: «Είναι μπάχαλο, ένας αχταρμάς, ένα θολό τοπίο. Θεωρώ ότι είναι μια χρονιά… μη χρονιά».

Σε συνέχεια των παραπάνω, η Κατερίνα Γκαγκάκη πρόσθεσε, ότι μπορεί φέτος, να ήταν μια μεταβατική χρονιά για την τηλεόραση. Πιο αναλυτικά, ανέφερε: «Δεν μπορώ να σας εξηγήσω, σαν να μας τραβάγανε το χαλί κάτω από τα πόδια. Και ελπίζω ότι αυτό σημαίνει πως είναι μια μεταβατική χρονιά και κάπου θα κάτσει ή ότι αυτά τα οποία δείχνουμε στον κόσμο, ενδεχομένως είναι από τις μεταβατικές χρονιές που δεν τους αρέσουν. Από την τηλεόραση σήμερα, δεν λείπει τίποτα απολύτως».

Όσο για το πρότζεκτ στο οποίο πιθανότατα θα συμμετέχει, το «TV Queeen» η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν έχει υπογράψει ακόμη. «Δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα με το TV Queen, αλλά είμαστε πολύ κοντά. Υπογραφές δεν έχουμε βάλει. Δείχνει να έχει ενδιαφέρον η συνύπαρξη της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Μακάρι η σχέση τους να είναι εκρηκτική, ώστε να είναι αναζωογονητική για το αποτέλεσμα».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή και το ενδεχόμενο να παντρευτεί για δεύτερη φορά.Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» το μεση . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Χρήστος Παπαντώνης, μέλος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 7ου Δημοτικού σχολείου Λαμίας, αλλά και μία μητέρα ενός παιδιού που υπέστη δηλητηρίαση μίλησαν στο Mega για τα όσα συνέβησ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένας άνδρας 31 ετών και μια 22χρονη συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στην Κάλυμνο, καθώς καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης σε αυτοσχέδια θερμοκήπια. Σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθη . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Ροφήματα και τρόφιμα από τις κουλτούρες της Ανατολής γίνονται σιγά σιγά γνωστά και στη Δύση, όχι μόνο για την ιδιαίτερη γεύση τους, αλλά και λόγω των πλεονεκτημάτων τους. Ένα από α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε στην Δυτική Αχαΐα, με τον αδελφό να γρονθοκοπεί την αδελφή του και να την τραυματίζει.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε στον Άνω Αλισσό, όταν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παραλίγο να στοιχίσουν τη ζωή ενός 66χρονου κατοίκου της ευρύτερης περιοχής της Γαστούνης οι αγροτικές εργασίες που ξεκίνησε από νωρίς χθες το απόγευμα, εισπνέοντας σημαντική ποσότητα επικίνδυνου φαρμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάσθηκε, μετά από ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, υπόθεση απάτης, που διαπράχθηκε πριν από μια εβδομάδα, σε βάρος ηλικιωμένης στο Αγρίνιο.  Οπως αναφέρετα
Image
Image

Search