ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πλήθος κόσμου και πολλές προσωπικότητες στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Άγγελου Τσιγκρή στην Αθήνα (ΦΩΤΟ)

Με την παρουσία πλήθος κόσμου και πολλών προσωπικοτήτων από τους χώρους της πολιτικής, της δικαιοσύνης, της δημόσιας τάξης και του δικηγορικού λειτουργήματος, παρουσιάστηκε  στην Αθήνα το νέο βιβλίο του εγκληματολόγου Άγγελου Τσιγκρή με τίτλο: “Σεξουαλική Κακοποίηση και Εκμετάλλευση Παιδιών: Η Θεσμική Προστασία στην Ελλάδα και την Ευρώπη”, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σάκκουλα. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ), η οποία τελικά αποδείχθηκε μικρή για τη φιλοξενία των εκατοντάδων φίλων του συγγραφέα, οι οποίοι κατέκλυσαν την αίθουσα, τους προθαλάμους, τους διαδρόμους, ακόμη και τις σκάλες του ΔΣΑ. 

Για το βιβλίο μίλησαν: ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων - Βουλευτής Λέσβου (ΝΔ) Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος (ΠΑΣΟΚ) και Βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης και ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και πρώην Πρύτανης - Ομότιμος Καθηγητής Εγκληματολογίας Γιάννης Πανούσης. Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πλήθος κόσμου και πολλές προσωπικότητες από τους χώρους της πολιτικής (νυν και πρώην υπουργοί και δεκάδες βουλευτές), της δικαιοσύνης (ο τ. Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και δεκάδες νυν και πρώην δικαστές όλων των βαθμίδων), της δημόσιας τάξης (οι τρεις πρώην Αρχηγοί της Ελληνικής Αστυνομίας, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ελλάδας, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων και πολλοί νυν και πρώην αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. όλων των βαθμών), της δικηγορίας (ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, πολλοί νυν και πρώην σύμβουλοι του ΔΣΑ και δεκάδες δικηγόροι), καθώς και πολλοί φίλοι του συγγραφέα που αντλούν την καταγωγή τους από την Αχαΐα. 

Το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, το νέο βιβλίο του Άγγελου Τσιγκρή θα παρουσιαστεί και στην Πάτρα._

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με προσδοκίες για ειρήνη και ευημερία γιορτάζουν οι χριστιανοί την Ανάσταση του Κυρίου με την ευχή να φέρει το φως και την ελπίδα. Το μήνυμα της πρώτης Ανάστασης ήχησε το πρωί το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο περιστατικό στην Κέρκυρα το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (04/05/2024) κατά τη διάρκεια του εθίμου των Μπότιδων στο νησί του Ιονίου. Σύμφωνα με το corfunews στις 11:00 ακριβ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Λαμπρή και μεγαλοπρεπής ήταν και φέτος η υποδοχή του Αγίου Φωτός στην Πάτρα! Το Άγιο Φως έφθασε στο Επισκοπείο, λίγο πριν τις 11 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και το υποδέχθηκαν ο  . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Back-to-back άνοδο πέτυχε η Ίπσουιτς, η οποία τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Championship και πήρε έτσι το εισιτήριο για τον προβιβασμό της στην Premier League τη νέα σεζόν. Η τελε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο περιστατικό στην Κέρκυρα το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (04/05/2024) κατά τη διάρκεια του εθίμου των Μπότιδων στο νησί του Ιονίου. Σύμφωνα με το corfunews στις 11:00 ακριβώς στελέχη του Δήμου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαίας, 30 περιπτώσεις φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, που διαπράχθηκαν σε κοιμητήριο στη Δυτική Αχαία. Για την υπόθ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Ιερά Μητρόπολη Πατρών σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Τό Μέγα Σάββατο τό πρωί, στούς κατάμεστους ἀπό εὐσεβεῖς Χριστιανούς Ναούς τῶν Πατρῶν, ἐτελέσθη ἡ Θεία Λειτουργία τοῦ Μεγάλου Βασιλείου καί ἡ πρώτ
Image
Image

Search